VORES SERVICES OMFATTER

AIA & ADK


SmartCam Security er din pålidelige partner inden for sikkerhedsløsninger. Vi specialiserer os i at levere avancerede og pålidelige sikkerhedsløsninger til både erhverv, privat og offentlig sektor. Vores produkter og tjenester er AIA & ADK F&P Godkendt, hvilket betyder, at du kan have fuld tillid til deres kvalitet og pålidelighed.


Vores tjenester omfatter installation og vedligeholdelse af avancerede sikkerhedssystemer, såsom videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystemer. Vi har et dygtigt team af teknikere, der er dedikerede til at sikre, at dit sikkerhedssystem fungerer optimalt og beskytter dit hjem eller virksomhed effektivt.


Uanset om du har brug for en sikkerhedsløsning til at sikre dine værdier, overvåge dit ejendom eller beskytte ansatte og besøgende, kan du stole på SmartCam Security til at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om vores sikkerhedstjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed og sikkerhed.

 • KONTROLCENTRAL OG VAGT

  Mange af vores kunder er opkoblet til Den Jyske Alarmcentral, som dækker hele Danmark.

 • RÅDGIVNING TIL DEN RIGTIGE ALARMLØSNING


  Alle hjem er forskellige i indretning og udtryk, derfor vejleder sikringskonsulenten dig i den bedste løsning for dit hjem eller erhverv.


  Når vores sikringskonsulent kommer ud til dig vil der være mulighed for tilkøb af yderlige enheder til dit alarmsystem. Dette kunne eksempelvis være ekstra PIR detektorer med eller uden kamera, trådløse magnet kontakter med mere.


  Vores sikringskonsulent kan anbefale yderlige sikringstiltag af dit hjem eller erhverv.

ITV & TVO & INTERCOM


SmartCam Security er en førende leverandør af sikkerhedstjenester til erhverv, privat og offentlig sektor.

Vi tilbyder en bred vifte af avancerede teknologiske løsninger såsom ITV (intelligent videoovervågning), TVO (Total Video Overvågning) og INTERCOM (interaktiv kommunikation).

Vores professionelle team af sikkerhedseksperter er dedikeret til at levere skræddersyede sikkerhedsløsninger, der passer til vores kunders specifikke behov. Med vores avancerede sikkerhedsteknologi kan du trygt overlade beskyttelsen af dine værdier og ansatte til os.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe med at sikre din virksomhed eller ejendom.


Vi forstår vigtigheden af sikkerhed, og hos SmartCam Security er vi dedikerede til at levere førsteklasses tjenester til vores kunder. Med vores ITV-system kan du overvåge alle områder af din ejendom i realtid og registrere enhver potentiel trussel. Og med vores avancerede INTERCOM-system kan du nemt kommunikere med besøgende og sikre en sikker adgang.

Uanset om du har brug for sikkerhedsløsninger til en lille butik eller et stort kontorkompleks, er vi her for at hjælpe med at beskytte dit aktiv. Kontakt os i dag for at lære mere om vores innovative sikkerhedstjenester og hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dine sikkerhedsbehov.

 • GOD INFORMATION

  Vi giver 3 års Garanti til alle vores overvågningsprodukter • RÅDGIVNING TIL DEN RIGTIGE OVERVÅGNINGSSYSTEM

  Alle hjem er forskellige i indretning og udtryk, derfor vejleder sikringskonsulenten dig i den bedste løsning for dit hjem eller erhverv.


  Når vores sikringskonsulent kommer ud til dig vil der være mulighed for tilkøb af yderlige enheder til dit overvågningssystem


  Vores sikringskonsulent kan anbefale yderlige sikringstiltag af dit hjem eller erhverv.

TÅGESIKRING


SmartCam Security er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til erhverv, privat og offentlig sektor.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester, der effektivt beskytter dine værdier og skaber tryghed. Vores nøglefokus ligger på tågesikring, hvor vi anvender avancerede tågekanoner for at forhindre indtrængen og tyveri.

Vores tågesikringssystemer skaber en tæt tåge, der reducerer synligheden til et minimum og forvirrer indbrudstyve, hvilket giver øjeblikkelig afskrækkelse og mulighed for hurtig reaktion. Med SmartCam Security er du garanteret effektive sikkerhedstjenester, der beskytter dine værdier og sikrer tryghed for både virksomheder og offentlige institutioner.


SmartCam Security er dedikeret til at levere førsteklasses sikkerhedstjenester til erhverv, privat og offentlig sektor. Vores ekspertise inden for tågesikring og brug af tågekanoner gør os til det ideelle valg, når det kommer til at beskytte dine værdier.

Vores tågesikringssystemer er designet til at blive aktiveret på få sekunder og fylde rummet med en tæt tåge, der reducerer synligheden markant. Dette skaber forvirring og afskrækker indbrudstyve fra at fortsætte med deres hensigt. SmartCam Security er din pålidelige partner, der leverer effektive sikkerhedsløsninger, der giver dig ro i sindet.

 • KONTROLCENTRAL OG VAGT

  Mange af vores kunder er opkoblet til Den Jyske Alarmcentral, som dækker hele Danmark.


 • FÅ EN GRATIS DEMONSTRATION AF TÅGESIKRINGEN


  Alle hjem er forskellige i indretning og udtryk, derfor vejleder sikringskonsulenten dig i den bedste løsning for dit hjem eller erhverv.


  Vi har stor erfaring med tågesikring, og kommer gerne ud og demonstrerer effekten i jeres lokaler.

VORES PROCES

01.


Projektering


Vores dygtige og professionelle sikringsmontør hjælper med rådgivning og vejledning i forbindelse med sikkerhedsprojektering.02.


Tilbud


Vi udarbejder et tilbud i forhold til projekteringen, og du kan nu tage stilling til om dette er noget for jer/i.


03.


Installation


Når vi har fået godkendt tilbuddet, bestiller vi udstyr hjem og installation fortages efter aftale med kunden.


04.


Drift & ibrugtagning


Vi overdrager installationen til kunden og giver et kursus i drift af installationen.

Dokumentationen leveres til kunden vi sørger for at løsningen lever op til gældende krav og regler.


KONTAKT OS NU FOR AT FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ JERES PROJEKT