SelectaDNA mærkning – til erhverv og private

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

DNA MÆRKNING

DNA-sikring af din virksomhed inkluderer forskellige typer løsninger, som alle indeholder en unik DNA kode, hvilke kan bruges til at mærke og spore både materielle værdier og kriminelle.

 

Hver DNA kode brugt i DNA-sikringsprodukterne er fuldstændig unik, således at hvert enkelt

mærkningskit og spraydåse vi leverer, har dets eget kriminaltekniske signatur.

 

DNA væsken er harmløs for mennesker, miljø og ting, der mærkes.

 

HØJ PRÆVENTIV EFFEKT

 

SmartCam Security præsenterer et helt nyt produkt som hedder SelectaDNA i Danmark. Det er med stor succes brugt i over 30 lande så som: England, New Zealand, Australien og Holland, hvor det har gjort opklaringsarbejdet meget nemmere for politiet.

 

Dette er med til at gøre det besværligt for de gerningsmænd som foretager røveri, indbrud, overfald og svind. Tyvene går simpelthen udenom virksomheden, kontoret, byggepladsen, hjemmet eller bilen, når de får øje på den præventive skiltning.

 

Der findes forskellige muligheder for at mærke de værdigestande eller efterlade mærkning på tyvene, der begår noget kriminelt. Politiet har mulighed for at logge sig på en hjemmeside, hvor du har registeret din personlige kode. Denne kode er gemt i den væske, du har købt.

 

 

 

 

 

 

EFFEKTIV OP TIL 4 UGER

KAN IKKE VASKES AF

HØJ PRÆVENTION

DNA SIKRING

 

DNA produkterne indeholder rigtig DNA, men refereres til som syntetisk, for at skelne det fra menneskelig DNA. Produkterne består af en streng af unikke kombinationer af adenin, cytosin, guanin og thymin. Det syntetiske DNA er langt mere robust end det menneskelige DNA, da det er kortstrenget.

 

DNA kodens detaljer opbevares i en sikker database, så koden fundet på et objekt eller en person kan identificeres og spores tilbage til den specifikke ejer eller position.

Enkelte produkter

DNA SPRAYSYSTEM

 

Spraysystemet kan tilsluttes alle eksisterende alarmsystemer og aktiveres af en udløst alarm eller ved manuel aktivering af panikknappen. Systemet monteres ved indgangspartier, således at DNA sprayen fordeles udover den ønskede røver eller indbrudstyv.

 

I tilfælde af røveri mærkes de pågældende personer med Selecta DNA spray inden de forlader stedet. Denne spray sætter sig så godt fast på hud og tøj at det vil kunne spores i op til 2 måneder efter. I væsken er der en kode som kan spores tilbage til røveriet. Dette gør det meget nemmere for politiet at finde frem til den rette gerningsmand.

KONTAKT OS

DNA MÆRKNINGSKIT

 

Har du værdifulde ting, som tablets, smartphones, kunst, møbler og lign., kan du mærke tingene med denne usynlige væske. I væsken er der bitte små prikker, med et serie nr., som kan ses med et håndholdt mikroskop. Den usynlige væske kan ses med UV lys.

På denne måde kan politiet meget nemt se mærkningen og den rette ejer. Væsken kan ikke fjernes uden at den ødelægger eller ridser genstanden.

KONTAKT OS

DNA SPRAY

 

Den usynlige DNA spray på dåse, har samme effekt som DNA væsken. Sprayen er ideel til DNA mærkning af større og/eller ujævne overflader og materialer, og kan bruges som tyverimærkning af metal, byggemateriel og maskiner.

KONTAKT OS

DNA GEL ELLER GREASE

 

GEL:

Er du i tvivl om hvem der har rørt ved en genstand, der ikke må røres ved? Så kan du påføre/mærke genstanden med denne gelé, som tørrer ind og forbliver usynlig. Når genstanden bliver flyttet /fjernet, kan personen der har gjort dette findes ved hjælp af UV lys. Dette kan være med til at mindske svind i virksomheden.

 

Grease:

kan bruges udendørs til at beskytte kabel tromler, kobber, kloakdæksler, inventar og statuer mv. Boligorganisationer og de sociale udlejere beskytter gasrør, elektriske ledninger, tagrender og klima anlæg. Husejere kan bruge Grease til at forhindre tyveri af udendørs haner, vejrhaner og have ornamenter.

KONTAKT OS

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE SMARTCAM SECURITY

 

  • Over 10 års erfaring inde for sikring og service

 

  • Nyeste teknologi

 

  • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

 

  • Personlig kontakt

 

  • Hurtig leveringstid

 

RÅDGIVNING TIL DEN RIGTIGE DNA LØSNING

 

Alle hjem er forskellige i indretning og udtryk, derfor vejleder sikringskonsulenten dig i den bedste løsning for dit hjem eller erhverv.

 

Vores sikringskonsulent kan anbefale yderlige sikringstiltag af dit hjem eller erhverv.

 

KONTAKT OS PÅ 72 200 323 FOR PRISER

SmartCam Security

SmartCam Security er bestående af ren sikkerhedstjeneste, samt montering af sikkerhedsudstyr, til både privat, erhverv eller til den offentlige sektor.

 

Vi er et AIA, ITV / TVO Certificeret firma og har hovedkontor i Ishøj

 

 

 

Firma: +45 72 20 03 23

Copyright © 2015 SMARTCAM SECURITY.

All Rights Reserved.